Theorie examen

Een theoriecertificaat behalen is een voorwaarde voordat je aan een praktijk examen mag deelnemen.
Het praktijk examen kunnen wij niet eerder voor je aanvragen dan dat jij je theorie hebt behaald. Als je zo snel mogelijk je autorijbewijs wilt behalen is het belangrijk zo snel mogelijk bezig te gaan met je theorie en het theoriecertificaat te halen. Dit is niet alleen belangrijk om je examen aan te vragen, het is ook tijdens de praktijklessen belangrijk. Als je je theoriecertificaat hebt behaald, zul je de regels en de borden in het verkeer herkennen en kan je situaties sneller inschatten.
Wat wij dan ook aanraden, is om voor je praktijklessen of zodra je hiermee begonnen bent met je theorie te beginnen.
Natuurlijk gaan we onder de praktijklessen wel op de regels en borden in maar bij On Your Way geven wij geen theorie lessen.
Je kunt je theorie leren d.m.v zelfstudie of d.m.v. een theorie dag. Wij raden aan om een combinatie van deze 2 te doen, als je met een boek gaat leren heb je de basis voor de eendaagse theorie cursus al en blijft de stof beter hangen. Hier heb je profijt van bij je praktijklessen en in het verkeer.
Theorieboek is bij ons aan te schaffen, deze kan je onder de les bestellen of via de app/mail. We hebben verschillende boeken en pakketten, vraag naar de mogelijkheden. On Your Way heeft voor een eendaagse cursus een samenwerking met:

https://www.nutheorie.nl/rijschool/onyourway

Hier kun je in één dag een cursus volgen met aansluitend een examen, dit is in Leeuwarden.
Als je deze dag wilt doen, kun je je rechtstreeks opgeven via bovenstaande link; mocht je nog vragen hierover hebben kunnen wij je meer informatie geven.

Theorie-examen kost €37,50, dit moet je zelf aanvragen en betalen op www.cbr.nl mocht je hier nog vragen over hebben, kunnen wij je meer informatie geven.