Tarieven

De lessen worden bijgehouden in een app waarin de leerling zelf precies kan zien hoeveel lessen er zijn geweest, hoeveel er nog in het pakket zitten, welke gepland staan en wat er al is betaald. Zo blijft het altijd duidelijk, inzichtelijk en transparant.

Let op!! Je examen kan alleen aangevraagd worden bij een geldig theoriecertificaat en een goedgekeurde gezondheidsverklaring, de gezondheidsverklaring moet via het CBR aangevraagd worden en kost €41,50.

Pakketten:
(Bij alle pakketten ontvang je een gratis proefles en praktijkboek t.w.v. € 75,-)

0
LESSEN

Incl. examen
€ 1735

0
LESSEN

Incl. examen
€ 2000

0
LESSEN

Incl. examen
€ 2280

0
LESSEN

Incl. Tussentijdse toets
Examen * € 2775

(*bij niet halen zit er 1 herexamen bij in)

Tarieven

Losse les € 59,00
Proefles (45 min) € 37,50
Examen € 285,00
Faalangst examen € 315,00
Tussentijdse Toets € 225,00
Bnor Examen € 315,00

De tussentijdse toets is bij alle pakketten bij te boeken, bij het pakket van 30 en 35 lessen
krijgt u korting op een tussentijdse toets, deze kost dan €199,95. (Let op de wachttijd van
een tussentijdse toets is hetzelfde als aanvraag examen.)

Op alle pakketten gelden onze algemene voorwaarden, deze staan op de site onder algemene voorwaarden en ontvangt u bij inschrijving.

Het gemiddeld aantal uren dat een leerling in Nederland nodig heeft voor ze gereed zijn voor het praktijkexamen ligt rond de 35/45 uur. Dit is per leerling verschillend en heeft ook met het aanvangsniveau te maken. Indien een leerling ervaring heeft met schakelen, en misschien al verkeersinzicht heeft door trekkerrijbewijs/scooterrijbewijs dan kan dit aantal uren drastisch verminderen.

Uiteraard wordt bekeken, gaandeweg de rijopleiding, of de leerling het aantal afgenomen lessen nodig heeft. Mocht de leerling met minder lessen klaar zijn voor het examen krijgt u het teveel betaalde bedrag retour. De prijs wordt dan berekend dmv de pakketprijs, let op: dit is dus niet de prijs van de losse les omdat u korting op de lessen ontvangt bij aanschaf van een pakket.

Let op alle examens en pakketten zijn exclusief de kosten voor de gezondheidsverklaring, deze is verplicht om in bezit te hebben voor het aanvragen van het examen. Wanneer er een uur voor het examen gereden wordt, wordt deze berekend als een rijles.

Voorrijden is niet inbegrepen bij het examen of bij de tussentijdse toets.